🚚  Bezpečné doručení domů i do Zásilkovny ZDARMA.

Souhlas se zpracováním osobních údajů Zdravé tričko | Zdravetricko.cz
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Dopravu máte ZDARMA
Vyšívané a balené v ČR
Doprava zdarma
Ekologické balení
Šetrné k lidem, tělu i přírodě

Certifikáty produktů

Certifikát Fair Wear Foundation - Zdravé tričko je vyráběné v souladu s fair trade. Certifikát PETA - Approved Vegan - Zdravé tričko je vhodné pro vegany.Certifikát Global Organic Textile Standard - Zdravé tričko oblečení z organické bavlny.

Certifikáty E-shopu

Zdravé tričko - člen spolku Slušná firmaZdravé tričko - přátelský e-shop

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů na Zdravetricko.cz

  1. Udělujete tímto souhlas se zpracováním osobních údajů Bc. Jiřímu Zikmundovi, se sídlem Růžová 329, 356 04 Dolní Rychnov, IČ: 74797930, zapsán v evidenci RŽP (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kolik můžeme ušetřit volbou jednoho trička z biobavlny?
01.04.2020
Kolik můžeme ušetřit volbou jednoho trička z biobavlny?
Jaký potenciál ke snížení dopadu na životní prostředí může mít jedno tričko z biobavlny? číst celé
Srovnání - fair trade certifikovaná biobavlna vs. běžná bavlna. Která je lepší?
09.03.2020
Srovnání - fair trade certifikovaná biobavlna vs. běžná bavlna. Která je lepší?
Bio bavlna vs. běžná bavlna - jaké jsou rozdíly a která ... číst celé
7 důvodů, proč si Zdravé tričko z biobavlny zamilujete
02.01.2020
7 důvodů, proč si Zdravé tričko z biobavlny zamilujete
Obchodů, které prodávají trička rozhodně není nedostatek ... číst celé
Proč nosit trička z biobavlny?
18.11.2019
Proč nosit trička z biobavlny?
Má smysl pořídit si oblečení z organické bavlny? Je nějaký zásadní rozdíl mezi organickou ... číst celé
Ušetřete 10 % při prvním nákupu a pociťte s námi ten rozdíl!
Získejte svou slevu a nechte si zasílat speciální nabídky pro členy.
Copyright © 2020 Zdravetricko.cz. Web design by Martin Urban. Graphics by Áňa design.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz