Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Dopravu máte ZDARMA

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu na Zdravetricko.cz

  1. Udělujete tímto souhlas se zpracováním osobních údajů Bc. Jiřímu Zikmundovi, se sídlem Růžová 329, 356 04 Dolní Rychnov, IČ: 74797930, zapsán v evidenci RŽP (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Srovnání certifikované biobavlny a běžné bavlny. Která je lepší?
09.01.2020
Srovnání certifikované biobavlny a běžné bavlny. Která je lepší?
Bio bavlna vs. běžná bavlna - jaké jsou rozdíly a která z nich je lepší? V článku, kde jsme je podrobili srovnání, naleznete odpovědi na otázky. číst celé
7 důvodů, proč si Zdravé tričko zamilujete
22.11.2019
7 důvodů, proč si Zdravé tričko zamilujete
Obchodů, které prodávají trička rozhodně není nedostatek. Ve Zdravém tričku ale věříme, že prvotřídní kvalita a odpovědnost mohou jít ruku v ruce. Prv... číst celé
Proč nosit trička z biobavlny?
18.11.2019
Proč nosit trička z biobavlny?
Má smysl pořídit si oblečení z organické bavlny? Je nějaký zásadní rozdíl mezi organickou bavlnou a běžnou bavlnou? Má pěstování a produkty z biobavln... číst celé
Jak zvolit správnou velikost trička?
21.09.2019
Jak zvolit správnou velikost trička?
Správná velikost je základním kamenem dobrého stylu. Často však uvažujeme o správně padnoucím oblečení především pokud jde o oděvy, jako je oblek nebo... číst celé
Zadejte e-mail a získejte 10% slevu na první objednávku.
Copyright © 2019 Zdravetricko.cz. Web design by Martin Urban. Graphic by Áňa design.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz